Om Laserkliniken

Laserkliniken – Laserkirurgi.nu har varit verksam sedan 1988 och utför borttagning och analys av alla sorters hudförändringar. Göran Felländer är specialist i kirurgi med utbildning i plastikkirurgi och över 35 års erfarenhet vilket garanterar gediget medicinskt kunnande.

Efter så lång tid kan du känna dig trygg med att vi har sett det mesta inom hudförändringar och att den behandling du får är helt säker. För att göra det tillgängligt för så många som möjligt har vi vår mottagning centralt, vid Hötorget i Stockholm och det går bra att boka tider under sen eftermiddag och kväll.

Födelsemärken, leverfläckar, skintags, hudflikar, vårtor med mera går utmärkt att ta bort med laser. Det är dock viktigt att personen som utför behandlingen har kompetens att avgöra om hudförändringen istället bör avlägsnas kirurgiskt för att kunna skickas på analys (detta görs alltid hos oss om det föreligger misstanke om elakartad hudförändring/cancer).

Vi är mycket stolta över vårt företag och glada att så många patienter ger oss höga betyg efter utförd behandling. Vårt snittbetyg ligger på 4.7 av 5 vilket är underbart

Här är vad några patienter har sagt:

Snabbt, effektivt utan stress. Snabbt etablerade förtroende och trygghet.

Tommy B.

Trevligt och effektivt. Bra hemsida så man får all information som behövs.

Lena N.

Väldigt trevlig personal, lätt att få tid och snabbt jobbat.

Ernesto F.

Proffsiga, snabba och trevliga! Min borttagning av leverfläck gick smärtfritt.

Amanda P.

Rutinerad läkare. Empatisk och kunnig

Göran E.

Välkommen till Laserkliniken!

Boka tid här
Karta:

Kungsgatan 48 V, Stockholm

Click to open a larger map

Klicka i kartan för större format! Eller gå till Google Maps HÄR!